Traficanți de droguri, demascați în flagrant: Cât luau pentru un gram de heroină

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Șase persoane cu vârsta cuprinsă între de 26 și 38 de ani, stabiliți cu domiciliul în municipiul Chișinău și orașul Basarabeasca, au fost reținuți fiind suspectați de comercializarea drogurilor.

În urma investigațiilor oamenilor legii, s-a stabilit că suspecții ar fi constituit un grup infracțional în vederea comercializării drogurilor de diferite tipuri în municipiul Chișinău, dar și în zona de Sud a țării. Ca urmare a acțiunilor întreprinse, la 24 mai curent, au fost reținuți în flagrant patru membri ai grupării criminale, ulterior au fost reținuți încă doi.

În urma perchezițiilor corporale, automobilelor și domiciliilor suspecților, polițiștii au depistate 12 pachete cu marijuana, două cu heroină, semințe de cannabis, pachete cu metamphetamină și pentru împachetarea drogurilor, pastille extasy, un pistol de model „Erma”, 12.000 de lei, 1.050 de euro, 800 de dolari, bani proveniți din realizarea drogurilor, cântar micro, telefoane mobile, cartele SIM din Federatia Rusă, precum și aparate pentru consumul de marijuana.

Un gram de heroină era vândut consumatorilor cu 4.000 de lei, un gram de amfetamină – 1000 de lei, 2 grame de marijuana – 250 de lei.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore și riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani. Cazul este cercetat în continuare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...