(foto) O nouă marcă de bere numită „Trump” a fost lansată în Ucraina. Vezi ce mesaje sarcastice are pe etichetă

truump
Foto: Pavlo Palamarchuk

Prezentată de creatorii săi ucraineni ca o „o bere limpede imperială mexicană cu lămâie verde”, băutura „Trump, președintele Statelor Divizate ale Americii” se vinde la Lviv, în vestul Ucrainei, de la începutul lunii mai, scrie Agerpres.

„Fiecare sticlă e o posibilitate de a trimite un mic mesaj”, a povestit Iuri Zastavny, coproprietar al braseriei Pravda care fabrică berea.

„Punctul nostru de vedere sarcastic privind piața globală a populismului este reflectat în numele și design-ul noii mărci”, a precizat el.

Pe eticheta fiecărei sticle, președintele american este înfățișat în fața unei secțiuni a zidului pe care a promis s-o construiască între SUA și Mexic. În spatele lui, Vladimir Putin zâmbește, cu o caschetă roșie pe care se află unul dintre sloganurile de campanie ale lui Donald Trump „Make America Great Again”. Alături de ei, un manifestant agită o pancartă cu mesajul „Free Melania”, o referire la Prima Doamnă a SUA.

Braseria Pravda a fabricat și în trecut mărci de bere dedicate cancelarului german Angela Merkel și fostului președinte american Barack Obama. De asemenea, a lansat pe piață o marcă specială dedicată lui Vladimir Putin.

Până în prezent, braseria a semnat acorduri preliminare de distribuție pentru Austria și Germania.

turmp

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente