Sergiu Mocanu admite că Plahotniuc are pregătit un dosar pe numele lui Dodon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oligarhul Vladimir Plahotniuc nu îi va permite lui Igor Dodon să preia întreaga putere în stat, prin satisfacerea tuturor doleanțelor pe care acesta le are în calitate de șef de stat, deoarece liderul PD ar avea rezervat un dosar penal și pentru el.

Liderul Partidului Mișcărea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, crede că după alegerile din 2018 Igor Dodon ar putea prelua controlul asupra ţării, însă această perioadă nu va dura mult, deoarece va fi un lider slăbit din cauza președintelui rus Vladimir Putin.

Totodată, Vladimir Plahotniuc deţine informaţii compromiţătoare despre Igor Dodon şi îl „prăjeşte pe tigaie ca pe o pârjoală”.

„Faptul că Dodon va primi bani de la Erdogan pentru reparaţia preşedinţiei este un bluf. Poate că va primi o sumă mică, dar în realitate banii vor veni de la ruşi, prin intermediul la Moldova-Gaz. Toţi banii pe care i-a primit Dodon de la ruşi au venit prin intermediul la Moldova-Gaz. Plahotniuc îl are doar pe Dodon la mână și îl prepară pe tigaie ca pe o pârjoală așa cum l-a preparat altădată pe Filat”, a declarat Mocanu în cadrul emisiunii Important de la postul de televiziune TVC 21.

Acesta mai spune că, Plahotniuc deţine probe, inclusiv şi despre mita luată pentru a-l vota preşedinte pe Nicolae Timofti şi despre cum a fost vândută funcţia de director la Moldova-Gaz.

„Nu cred că Dodon va prelua puterea în țară, fiindcă el deja are o problemă din cauza faptului că este hapsân la bani. El a vândut funcția de director la Moldovagaz. Despre acest lucru știe Plahotniuc și este suficient. Când va veni momentul, va folosi aceste probe”, a mai spune Mocanu.

Potrivit politicianului, nici „domnia” lui Plahotniuc nu va dura prea mult, deoarece ar putea deveni ţinta unui asasinat sau ar putea fi arestat în Europa.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...