Recomandări de evenimente la care să mergi în ultima zi lucrătoare din săptămână

evenimente1
Foto: Ben White

Pentru ultima zi lucrătoare din această săptămână și ultima vineri din lună, #diez a făcut o selecție de evenimente întocmai potrivite pentru a te încărca cu energie și bună dispoziție.

#1. Premiera filmului Teatrul și Pușcăria

În perioada mai – septembrie 2016, cea mai strictă închisoare din Moldova este transformată în scena terapiei prin teatru. Un grup de actori profesioniști și 11 deținuți pe viață montează în curtea pușcăriei un spectacol de teatru. Evenimentele din film se desfășoară în incinta penitenciarului nr. 17 din Rezina. Proiecția este realizată de Victor Galușca, are 20 de minute și va fi prezentată mâine în cadrul FIFD CRONOGRAF la Odeon. Pentru mai multe detalii, accesează pagina de facebook.

#2. Meet an American with Rachel Rettaliata

Rachel Rettaliata vine la ARC la tradiționalele întâlniri „Meet an American”. Tânăra vine să împărtășească rezultatele cercetărilor sale și să-și povestească experiența din cadrul proiectului „Locul acesta contează”. Evenimentul se va desfășura între orele 15-16 și va avea loc la Centrul de Resurse American. Toate detaliile le găsești aici.

#3. Drumul Fructelor. La căpșuni

Drumul Fructelor revine cu un nou sezon de alintare aromată! Reînoiește vizitele la producătorii agricoli alături de ei și dă start sezonului cu o degustare de căpșuni în comuna Humulești. Acolo, vei avea șansa să guști căpșune, culese desinestătător, vei putea cumpăra căpșune la preț de producător și face poze la apus de soare. Bineînțeles, nimeni nu a uitat și de doza de ralaxare pe care o vei primi în această excursie. Detalii, aici.

#4. CRONOGRAF&Music

Pentru ediția din anul acesta, CRONOGRAF vine cu o dimensiune nouă și originală, CRONOGRAF&Music, care are ca scop să adune laolaltă iubitorii de film documentar și iubitorii de muzică, oferind publicului local, dar și oaspeților capitalei, acces la filme documentare cu tematică muzicală și la concerte cu trupe tinere din Moldova. Evenimentul va avea loc pe strada pietonală „E. Doga”, începând cu ora 19. Dacă vrei să-ți petreci timpul cu prietenii la un concert cu muzică bună, află aici tot ce te interesează.

#5. Tombolă la Chirița în Provincie

Mâine, la ora 18.30, Teatrul Național „Eugene Ionesco” te invită la o doză bună de umor. După sfârșitul spectacolului „Chirița în Provincie” vei fi invitaţi la Balul Chiriţei, unde veţi fi delectaţi cu vin domnesc şi plăcinte gustoase. Înainte de asta însă, organizatorii au pregătit tombola tradițională de la sfârșit de lună, unde poți câștiga premii valoroase, printre care călătorii peste hotare.

Indiferent de ce decizi să facă, echipa #diez îți dorește o zi plină de inspirație, motivație și momente prețioase!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente