(galerie foto) Gala de deschidere a Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF, în imagini

VVV_8754
Foto: Dinu Bubulici

Festivalul Internațional de Film Documentar CRONOGRAF a fost deschis astăzi la Odeon în cadrul unei gale. Evenimentul a început cu proiecția primului spot de autor al acestei ediții, creat de Radu Zaporojan, și a continuat cu o serie de proiecții de anul trecut. După discursurile de deschidere, cei prezenți au urmărit filme din mai multe secțiuni ale festivalului.

Anul acesta, în cadrul concursului, vor fi proiectate peste 50 de documentare din 30 de țări, selectate din cele peste 700 de filme trimise de regizori şi producători din toate colțurile lumii, dintre care zeci de premiere cinematografice. Festivalul se va desfășura 4 locații, unde vor fi proiectate filme cu tematici diferite. Programul complet al filmelor, al evenimentelor din cadrul festivalului și prețul biletelor le aflați aici.

Urmărește mai jos o galerie foto de la eveniment realizată de fotograful #diez, Dinu Bubulici.

VVV_8750

VVV_8748

VVV_8746

VVV_8744

VVV_8739

VVV_8728

VVV_8723

VVV_8714

VVV_8774

VVV_8771

VVV_8768

VVV_8765

VVV_8759

Dinu Bubulici

VVV_8779

FIFD Cronograf este până la ora actuală cel mai complex festival de film din Republica Moldova și unicul festival de film documentar, lansat în 2001 şi organizat de către OWH Studio, cu susținerea partenerilor săi. Festivalul reprezintă o ocazie unică pentru cinefilii din Chișinău să vadă documentare de calitate din întreaga lume, să discute cu autorii lor și să descopere ultimele tendințe în materie de film documentar.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente