Fost deputat, despre reținerea lui Lucinschi: O nouă tentativă de intimidare a opoziției și presei libere

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Reținerea fostului deputat liberal-democrat Chiril Lucinschi este una politică, legată de planurile acestuia privind relansarea postului de televiziune TV7, precum și o nouă tentativă de intimidare a opoziției și presei libere. Cel puțin asta susține despre reținerea de astăzi a lui Lucinschi de către CNA și Procuraturii Anticorupție, fostul deputat comunist Grigore Petrenco.

Potrivit lui Petrenco, reținerea lui Chiril Lucinschi reprezintă o imitare a activității tumultuoase în investigarea furtului miliardului din cele trei bănci, precum și o fumigenă. „Este evident că aceasta este o reținere politică, legată de planurile privind relansarea TV7, de politica editorială a postului de televiziune, de poziția civică activă a colaboratorilor și prezentatorilor acestuia. Această reținere este o nouă tentativă de a speria opoziția și presa liberă care, cu fiecare zi, este tot mai puțină”, a menționat fostul deputat pe pagina sa de Facebook.

Acesta mai menționează că își imaginează cum, deja mâine, „bloggerii regimului și gunoiștile media ale lui Plhotniuc vor vărsa tone de zoi și vor spune povești”. „Iar la libertate vor continua să rămână beneficiarii furtului miliardului precum și cei care au asigurat realizarea și acoperirea acestuia”, a mai constatat Grigore Petrenco.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...