(foto) Au fost desemnați cei mai buni și activi studenți ai Universității din Bălți

3

Cei mai buni și activi studenți ai Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți au fost premiați în cadrul Galei Laureaților, eveniment organizat și desfășurat în premieră. Acesta a fost organizat de Autoguvernarea Studențească a USARB, care, în urma unui concurs anunțat în cadrul instituției, a selectat, în comun cu Secția Știință, 21 de studenți, care s-au remarcat pe parcursul anului de învățământ în activități științifice, de creație sau care s-au implicat în acțiuni extracurriculare.

Diplome de merit și premii bănești au fost acordate celor 21 de laureați la patru secțiuni: Extracurricular; Știință; Activități Artistice și Sport.

La secțiunea „Extracurricular”au fost desemnați laureați: Mihaela Bârliba (Facultatea Drept și Științe Sociale); Mihaela Paladi (Facultatea Drept și Științe Sociale); Nelea Cogâlnicean (Facultatea Drept și Științe Sociale); Ana Arman (Facultatea Drept și Științe Sociale) și Andrei Paladi (Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte).

2

La secțiunea „Științe” au fost desemnați laureați: Ilie Babcenco (Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului); Alina Baran (Facultatea Litere); Ana Cuculescu (Facultatea Drept și Științe Sociale); Mihaela Jumiga (Facultatea Drept și Științe Sociale); Victor Dinescu (Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului) și Rodica Preașca (Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului).

La secțiunea „Activitate artistică” au fost desemnați următorii laureați: Dina Morari (Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte); Cristina Șochiuchiu (Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte); Elizaveta Nițuleac (Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte); Ansamblul de acordeoniști al USARB și Vadim Dolghii (Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte).

4

La secțiunea „Sport” au fost desemnați laureați Nicolae Piruțchi (Facultatea Litere); Igor Paic (Facultatea Drept și Științe Sociale); Aureliu Stețenco (Facultatea Drept și Științe Sociale); Iulian Fosa (Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului) și Irina-Aliona Ceban (Facultatea Drept și Științe Sociale).

Autoguvernarea Studențească a USARB a anunțat că Gala Laureaților va fie organizat în fiecare an la Universitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente