Milan a oferit 60 de milioane de euro pentru un atacant al lui Real Madrid

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

AC Milan face eforturi pentru a-i convinge pe oficialii Realului să îl cedeze pe atacantul Alvaro Morata, contra sumei de 60 de milioane de euro.

Jucătorul spaniol și-a dat deja acordul și speră să primească acceptul clubului. Dacă se va bate palma, Morata va câștiga 7,5 milioane de euro pe sezon.

Milan nu este singurul club interesat de serviciile lui Alvaro Morata. Chelsea și Manchester United s-au aflat pe lista echipelor care l-au avut în atenție pe mijlocașul spaniol, însă nu au făcut nicio ofertă concretă. Așa că, întrucât nu este mulțumit de condițiile de la Real, pentru că nu joacă așa cum și-ar fi dorit, Morata nu a mai așteptat altă ofertă și a răspuns afirmativ propunerii venite din parte rossonerilor, cu atât mai mult cu cât, oferta italienilor pare a fi pe placul jucătorului: 7,5 milioane de euro pe an, scrie dolce-sport.ro

În aceste condiții, milanezii au înaintat deja o ofertă Realului. 60 de milioane de euro este bugetul italienilor pentru achiziția lui Alvaro Morata, care, în actualul sezon a fost mai mult rezervă la gruparea catalană.

Morata a mai evoluat în Serie A, la Juventus, 2014-2016, după ce a plecat tot de la Real.

S-a întors în La Liga în vară, la începutul sezonului care tocmai s-a încheiat, dar a fost mai mult rezervă, Zidane preferându-l pe Benzema.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...