(VIDEO) Vrei o platformă dedicată cinematografiei? Donează pentru Cinehub.md și o vom avea

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La o singură săptămână de la lansarea campaniei de colectarea de fonduri pentru realizarea unei platforme pentru cinefili, dar și pentru profesioniștii din domeniu, au fost adunați peste 1.100 euro. Campania de află în plină desfășurare, iar cei care își doresc o platformă dedicată cinematografiei sunt rugați să contribuie în măsura posibilităților, pe Guvern24.

CINEHUB.MD este o platforma dedicată cinefililor, cineaștilor și profesioniștilor din domeniile conexe (teatru, muzică, fotografie, TV, publicitate, etc.). În cadrul acestei platforme cinefilii vor putea viziona filme și citi informații despre peliculele naționale și internaționale, fiind informați despre evenimentele și proiectele de film din țară.

Cineștii vor avea acces la contactele tuturor membrilor. Își vor promova portofoliul și vor primi notificări despre job-uri disponibile. De asemenea, își vor crea echipe pentru proiectele proprii sau vor participa în proiectele inițiate de alți membri ai comunității. Totodată, vor participa la seminarele online sau evenimentele offline organizate de Platformă și vor primi consultanță de la experți sau de la colegi.

Printre obective se numără și parteneriatul cu profesioniști internaționali, cu scopul asistării reciproce, în căutare de informații și experiențe.

Lansarea proiectului este estimată pentru decembrie 2017, iar banii colectați vor fi utilizați pentru proiectarea și programarea platformei, procesarea și completarea bazei de date.

Donațiile pot fi făcute AICI.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...