7 recomandări de evenimente colorate pentru ziua de joi, 25 mai

StockSnap_FIHQ1ONZPE
Foto: Eddie Kopp

Se apropie sfârșitul săptămânii, iar numărul activităților la care puteți participa nu se sfârșește. Pentru voi dragi cititori am selectat cele mai bune evenimente care vă pot face ziua de joi mai frumoasă și interesantă.

#1. CRONOGRAF 2017

facebook/CRONOGRAF 2017
facebook/CRONOGRAF 2017

Azi la ora 9:00, în incinta Centrului Cultural Odeon, se dă startul la #CRONOGRAF2017 cu proiecția specială pentru copii CRONOGRAF Junior. Timp de șapte zile va aduce o selecție de filme documentare diverse și fascinante în diverse locații din Chișinău. Conceptul festivalului din acest an, sub genericul Art & Life, reflectă eterna îmbrățișare dintre artă și viață.

Informație despre costul biletelor aflați pe iTicket.

#2. Tekwill Visionary Club

facebook/Tekwill Visionary Club
facebook/Tekwill Visionary Club

Credeți că inițiativele vor forma viitorul Moldovei? Atunci înscrie-te la Tekwill Visionary Club, aici se reunesc vizionari și influențe din întreaga lume pentru a discuta tendințele pieței mondiale și tendințele tehnologice pentru a înțelege ce pași trebuie să facă Moldova pentru viitor.

Evenimentul începe la ora 19.00, taxa de intrare este 100 de lei.

Mai multe detalii despre club aflați pe pagina de Facebook a evenimentului.

#3. Concertul formației „Leningrad” la Moldexpo, ora 19:00

facebook.com/BisConcertGrup
facebook.com/BisConcertGrup

Formația „Leningrad” evoluează joi, 25 mai la Centrul Expozițional Internațional Moldexpo. Concertul face parte din turneul aniversar al formației, care împlinesc 20 de ani de activitate. Evenimentul nu este recomandat copiilor sub 18 ani. În program este preconizată bună dispoziție și multă energie.

Costul biletelor este de:
-Fan Zone – 600 de lei
– Main Zone – 800 de lei
– VIP Zone – 2.500 – 3000 de lei

Mai multe informații despre concert puteți afla pe pagina de Facebook a acestuia.

#4. Republica – 6 ani buni

facebook/ REPUBLICA
facebook/ REPUBLICA

Republica a ajuns la șase ani, în acest sens va fi organizată o ediție specială, care va avea invitați speciali de diferite vârste: Emilian Galaicu-Păun, Alexandru Vakulovski, Alexandru Cosmescu, Victor Țvetov, Emanuela Iurkin

Evenimentul începe la ora 18.30 și se va desfășura ca de obicei la Biblioteca Națională a Republicii Moldova, mai multe detalii AICI.

#5. Wine Friendly: La vie en Rose

facebook.com/TorroWineClub
facebook.com/TorroWineClub

Prietenii vinului și nu numai sunt invitați la un eveniment din seria Wine Friendly, începând cu ora 19.00 la Torro Wine Club. Cunoscătorii și admiratorii vinurilor de calitate vor avea parte de degustări, ghidate de somelierul Andrei Țurcan, care va prezenta vinurile albe și rose.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 068 770 700, prețul biletelor este de 250 de lei.

#6. Festivalul Internațional de Limbă și Cultură

d08a571efa993ec7aa1a81a650c1c59e

Pentru cei care vor să cunoască diversitatea culturilor din lume, acest eveniment este unul cât se poate de potrivit. Începând cu ora 18.00, la Palatul Național„Nicolae Sulac” vă așteaptă tradiții și obiceiuri din 12 țări ale lumii.

#7.  Stand UP Comedy

5d96e3472c561ea5fdcde402f7534868

O ediție mai deosebită se promite în această zi de joi. Aceeași echipă de super comedianți, va fi moderată de un invitat special Baker Street.

Intrarea la eveniment este gratuită, însă pentru această ediție, rezervarea meselor este cu consumație obligatorie. Detalii la 079332200.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente