(VIDEO) Facebook Live with Friends: Noua funcție te ajută să te vezi doar cu apropiații

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Facebook Live a fost din start o opțiune menită pentru capturi video publice, în timp ce Facebook Live with Friends este doar pentru prietenii apropiați.

Este foarte probabil să fi experimentat la un moment dat Facebook Live. În momentul în care ești în vârf de munte, la un concert sau chiar și o nuntă, ți-ai dori să împărtășești acea experiență specială cu prietenii de pe Facebook. Pentru amatorii de securitate sporită, a fost introdusă de curând opțiunea Facebook Live with Friends. Foarte similară cu prima variantă, aceasta deschide porțile către sesiuni de streaming doar cu câțiva prieteni. Nu te oprește nimeni să faci streaming cu o singură persoană, deși într-o astfel de situație, mai bine folosești Facetime sau Messenger, având în vedere că este vorba de o sesiune de video chat fără beneficii suplimentare.

Facebook Live with Friends s-a aflat într-o lungă perioadă de teste, deși în acea etapă de finisare a funcției, opțiunea a putut fi experimentată doar de către vedete. Practic, s-a folosit același sistem prin care s-a lansat și Facebook Live în urmă de mai bine de un an.

Pe parcursul unei sesiuni de Facebook Live with Friends, nu contează dacă îți folosești terminalul în modul portret sau landscape. Pe parcursul evenimentului transmis, fluxul video al celui care transmite se va vedea pe cea mai mare parte a ecranului, în timp ce unul dintre interlocutori se va vedea într-un colț. Poți invita cu ușurință persoane care să participe la sesiunea ta de streaming, dar acelea pot foarte bine să refuze invitație.

Momentan, singura limitare a noii funcții ține de platforma pe care este disponibilă. Doar posesorii de iPhone au acces la Facebook Live with Friends, dar nu ar trebui să treacă mai mult de câteva săptămâni până va ajunge la toți utilizatorii.

O altă actualizare importantă introdusă astăzi de către creatorii Facebook Live ține de posibilitatea inițierii unui dialog privat între creatorul fluxului video și una dintre persoanele care se uită. În trecut, toate discuțiile pe marginea unui clip video erau cumulate într-un singur flux de afirmații.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...