Real Madrid face primul transfer al verii: 45 de milioane de euro pentru un brazilian

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid a anunţat, printr-un scurt comunicat publicat pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu Flamengo pentru transferul lui Vinicius Junior, noul star emergent al fotbalului brazilian.

„Real Madrid F.C. şi Clube de Regatas do Flamengo au ajuns la o înţelegere în privinţa transferului lui Vinicius Junior, din iulie 2018.

Jucătorul va rămâne la actualul său club până în iulie 2019, deşi va putea juca la Real Madrid înainte de această dată, dacă ambele cluburi se vor înţelege”, se arată în comunicatul campioanei Spaniei, scrie Digisport.

Anunţul grupării de pe Santiago Bernabeu nu oferă detaliile financiare ale mutării, dar presa spaniolă a scris că Real Madrid va plăti 45 de milioane de euro în schimbul fotbalistului care va împlini 17 ani pe 12 iulie.

În conturile clubului brazilian vor intra, însă, doar 20 de milioane de euro, restul mergând către terți.

Real Madrid a câștigat lupta de la distanță cu FC Barcelona pentru puștiul minune al fotbalului brazilian. Formația de pe Camp Nou îl monitoriza și ea de ceva vreme pe Vinicius, însă conducerea catalanilor era dispusă să ofere „doar” 20 de milioane de euro în schimbul jucătorului.

Vinicius și-a prelungit contractul cu gruparea braziliană la o săptămână după ce a fost adus la echipa mare. Acesta a primit numărul 20 și a debutat deja, în duelul contra celor de la Atletico Mineiro, pe 13 mai.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...