Staruri despre atacul de la Manchester: „Nu ne vom lăsa intimidaţi”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În urma atentatului sângeros de a avut loc după concertul susţinut de Ariana Grande, iubitorii de concerte din Manchester susţin că „ne este teamă, dar vom merge înainte“. Convingerea umanimă a locuitorilor oraşului Manchester este să rămână solidari şi să nu cadă pradă terorii, pentru a nu da satisfacţie fundamentaliştilor.

O mulţime de muzicieni şi celebrităţi de talie internaţională au reacţionat prin mesaje de încurajare transmise fanilor şi iubitorilor de muzică, susţinând că sunt hotărâţi să-şi continue modul de viaţă de până acum şi nu se vor lăsa intimidaţi de ameninţările teroriştilor, conform realitatea.net.

Fanii formaţiei Simple Minds au declarat pentru Sky News că nu vor îngenunchea în faţa terorii, astfel că au mers la concertul din Manchester al formaţiei, programat la doar 24 de ore de la infamul atentat.

Chitaristul formaţiei The Smiths, Johnny Marr, Liam Gallagher şi componentul trupei Elbow, Guy Garvey, sunt printre muzicienii care au transmis gândurile de susţinere faţă de cei afectaţi de atacul de la concertul Arianei Grande.

„Manchester rămâne unit”, a postat Johnny Marr îe contul de Twitter.

Liderul formaţiei Oasis s-a declarat „Complet şocat şi absolut devastate în urma a ce s-a întâmplat la Manchester. Transmit gândurile mele de Iubire şi Lumină familiilor implicate.”

Muzicianul Peter Hook a menţionat că fiica sa a participat şi ea la concertul Arianei Granade, dar, din fericire, s-a întors acasă nevătămată.

„Inima mea este alături de victime şi familiile lor. Manchester, fii puternic”.

Cher, Nicki Minaj, Taylor Swift, Victoria Beckham şi Demi Lovato au transmis că se roagă pentru cei afectaţi, iar Cristiano Ronaldo a postat drapelul Marii Britanii, cu numele oraşului Manchester scris pe el, în semn de solidaritate.

Shakira a dat un interviu în care s-a declarat „foarte îngrijorată şi afectată” de situaţie şi a îndemnat lumea să-şi păstreze curajul şi să „meargă mai departe pentru a nu le da satisfacţie celor care împrăştie teroare”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...