Oportunitate pentru absolvenții instituțiilor de învățământ profesional tehnic. Află cum îți poți dezvolta propria afacere

StockSnap_6MNHSSRQFP
Foto: stocksnap.io

Ești absolvent a unei Instituții de învățământ profesional tehnic și ai o idee de afacere, care ai vrea să devină realitate? Atunci cursul de Antreprenoriat organizat de Asociația Femeilor de Afaceri din mun. Bălți îți oferă posibilitatea de a-ți lansa propria afacere prin programul de granturi oferit de Centrul pentru Educație Antreprenoriale și Asistență în Afaceri (CEDA).

Cursul îți oferă posibilitatea de a obține abilități antreprenoriale, un plan de afacere elaborat, sprijin la pregătirea actelor pentru aplicare la programul de granturi și un grant sub formă de echipament oferit de către CEDA.

Persoanele selectate asistă în mod obligatoriu la programul de instruire, iar tinerii care au elaborat planul de afacere, pot beneficia doar de consultanță.

Cheltuielile legate de procesul de instruire (mâncare, transport/cazare) vor fi acoperite de organizator.

Această activitate este parte componentă a proiectului „Activitatea de Instruire în Domeniul Antreprenoriatului şi Angajării în Cîmpul Muncii în Moldova, MEEETA Faza IV, implementat de CEDA, cu suportul financiar al Fundației Liechtenstein Development Service (LED).

Pentru informații suplimentare, apelați la 060068816 sau 023160895.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente