În acest week-end ești invitat la prima competiție Just Dance din Moldova

2

Îti place dansul la nebunie? Eşti pergătit în orice moment să fii ghidat de ritmul hit-urilor moderne pentru a te mişca în stil Hip-Hop, Street Dance, Jazz Funk, Go Go? Vino sîmbăta cu cei mai buni şi veseli prieteni pentru a participa la cea mai neobişnuită competiţie de dans de care nu ai mai auzit la Chişinău! Dispoziţia bună, muzica energizantă, prieteni noi şi atmosferă incendiară este garantată!

Cinci echipe a câte 4-6 persoane vor dansa jucând Just Dance 2017 iar dansatorii de la Sis n Bro vor încinge atmosfera cu cele mai noi creații ale sale. Câștigătorii competiției vor beneficia de premii surpriză!

Data: 27 mai 2017
Locaţia: Barbar (str. Mihai Eminescu, 45)
Ora: 18:00
Preţul biletului: 75 de lei

Pentru a-ți înregistra echipa sună la +373 7959 77 25. Prețul intrării include o băutura de la bar.
Organizatori: Rotaract Club Chişinău, Games Moldova, Barbar

Clubul Rotaract Chişinău este un club de tineri lideri, creat sub patronajul Rotary International. Scopul clubului este să ajutăm pe cei care au nevoie de sprijinul nostru, să dăm puţină culoare vieţii, să dăruim zîmbete, dispoziţie bună şi o sperantă în viitor. Pentru a atinge aceste obiective, creăm proiecte şi le realizăm cu success descoperind astfel bucuria de a ajuta societatea în care trăim.

Evenimentul are ca obiectiv şi strângerea de fonduri pentru realizarea şi implicarea clubului în proiectele comunitare sau vocaţionale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente