Fii voluntar în Spania timp de 5 luni! Află cum poți să faci parte din echipa volutarilor europeni

alcorisa
Foto: trip-suggest.com

Fundația Kalathos îți oferă șansa să trăiești gratuit în Spania timp de 5 luni, în perioada iunie-octombrie 2017. Poți beneficia de program dacă ai vârsta cuprinsă între 18-30 ani, știi limba spaniolă la nivel începător și nu ai un trecut criminal. 

În cazul în care întrunești aceste condiții și vrei să cunoști cultura hispanică prin ochii locuitorilor de acolo, primești în schimb transport, mâncare și cazare pe toată durata proiectului, bani de buzunar lunar și cursuri de spaniolă. În această perioada, unica ta responsabilitate va fi să descoperi persoane cu dizabilități intelectuale, interesele, gusturile, îngrijorările, hobby-urile lor. Așa, spun organizatorii, îți vei schimba părerile și prejudecățile despre oamenii cu dizabilități și vei începe să te bucuri de compania lor.

Fundația Kalathos lucrează cu 40 de persoane adulte cu dizabilități intelectuale. Printre serviciile și programele dezvoltate de Kalathos se numără: serviciile de locuințe, centrul de zi, familia, îngrijirea sănătății, terapia fizică și psihologică, asistența socială, instruirea, terapia ocupațională, transportul și mesele acestor oameni.

Dacă ești interesat de o astfel de experiență, nu trebuie decât să trimiți un CV însoțit de o scrisoare de motivare la adresa de email advit_team@yahoo.com, cu subiectul „Kalathos Project”, până la data de 28 mai.  Mai multe detalii, găsești pe site-ul oficial

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente