8 recomandări de evenimente cu reveniri pentru ziua de miercuri, 24 mai

summer1

Mai e pe sfârșit, dar încă evenimente sunt cu duiumul. Evenimentul zilei este concertul revenirii băieților și fetelor de la Veriga. Ne ducem, ne distrăm și profităm de primăvară.

#1. Concert Veriga: Reload

După 4 ani de la lansare, Veriga revine într-o componență muzicală și de grup aproape identică.

Vino să asculți Liber muzica care a vibrat în localurile și posturile de radio demult închise din oraș, care au dus Moldova departe peste hotare, care ne definesc.

Bilete (pentru organizare și tehnică): 35 lei, la 21:00, la Spălătorie, detalii în eveniment. 

#2. Evolving outsourcing from project to product

La 18:30, la iHub, detalii pe Facebook.

#3. ITCoffee #105 [Season 2 Episode 5]

Veniți să vorbiți despre ultimele noutăți din IT din Moldova, la ora 9:00, la Panna Cotta, detalii în eveniment.

#4. Forul profesiilor /meseriilor și Târgul locurilor de muncă

La 24 mai 2017 se va desfășura a VII-a ediție a Forului meseriilor/profesiilor în cadrul căruia se va avea loc Târgul locurilor de muncă pentru Tineret, eveniment organizat la inițiativa Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sub egida Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Educației. Detalii pe Facebook. 

#5. „Viața din spatele cuvintelor” cu Val Butnaru

Alătură-te pe data de 24 mai cu începere de la ora 14:00, în incinta Bibliotecii Municipale B.P.Hașdeu și fii gata să asculți povestea unui om cu greutate în ceea ce privește modul de abordare a lucrurilor și analiză a detaliilor din lumea noastră. Detalii în eveniment.

#6. Bloggerița Prințesa Urbană despre parenting cu iubire

Cea mai apreciată bloggeriță de parenting din România – Prințesa Urbană, revine la Chișinău pentru un dublu-eveniment: lansarea celei mai noi cărți „Baiețelul cu aripă de fluture” și seria de întrebări-răspunsuri despre parenting cu iubire! La 18:30, la Codru, detalii pe Facebook. 

#7. Uneducated

UNEDUCATED – o radiografie a sistemului educațional moldovenesc.

“Să învăţăm pentru viaţă, nu pentru şcoală!” era motto-ul reformei inițiate de Ministerul Educației Republicii Moldova în 2015. Să învățăm ce? Pentru că astăzi școala ne învață să ne cumpărăm locul în școală, nota în clasă, examenul de admitere în liceu. Dar nu și bacalaureatul pentru că bacalaureatul este un examen de maturitate, iar maturii nu dau mită.

La ora 19:30, la Teatrul-Spălătoriei, detalii în eveniment.

#8. KING ARTHUR: LEGENDA SABIEI 3D la Cinema Patria

Bedivere (Idris Elba), unul dintre apropiații tatălui lui Arthur, devine mentorul băiatului și îl pregătește pentru a deveni un excelent luptător.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente