Momente de groază pentru Guardiola; Soţia şi fetele lui au fost aseară în Manchester Arena

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pep Guardiola a trecut prin mari emoţii aseară, imediat după atentatul de la Manchester Arena, soldat cu 22 de morţi şi 59 de răniţi. Soţia şi cele două fiice ale antrenorului lui City au participat la concert, dar din fericire au scăpat fără vreo zgârietură.

Anglia este în stare de şoc după ce un atentat sinucigaş a avut loc în inima Manchesterului, la un concert. Printre miile de oameni care au ţinut să participe la spectacol s-au numărat şi cele mai apropiate rude ale lui Guardiola. Potrivit Marca, soţia sa – Cristina Serra – şi cele două fiice ale cuplului – Valeria şi Maria – au fost în tribune la show.

Potrivit Mundo Deportivo, tehnicianul „cetăţenilor” a trecut prin clipe de groază aflând de incident, însă a fost calmat imediat, soţia sa contactându-l pentru a-l anunţa că nici ea şi nici cele două tinere nu au păţit nimic. Şocul emoţional a fost însă cu siguranţă puternic, astfel de scene afectându-i şi pe cei mai puternici oameni.

De notat faptul că City a fost printre primele cluburi care a luat o poziţie după atentat, „cetăţenii” exprimându-şi durerea şi suportul necondiţionat pentru familiile victimelor.

„Cu o tristeţe enormă am aflat de teribilele evenimente de la arenă. Inimile noastre sunt alături de cei afectaţi şi de cei care se ocupă cu serviciile de urgenţă în oraş”, se arată într-un comunicat apărut pe contul de twitter.

„Vreau să îmi exprim cele mai sincere condoleanţe pentru familiile victimelor. Este o zi tristă pentru marele oraş Manchester. #Unitate”, a scris şi căpitanul „cetăţenilor”, Vincent Kompany.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...