Ariana Grande și-a suspendat întregul turneu european în urma atacului terorist de la Manchester

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cântăreața pop Ariana Grande și-a suspendat întregul turneu european în urma atacului terorist comis la finalul concertului pe care l-a susținut luni seară în orașul britanic Manchester, potrivit presei americane care citează surse din anturajul vedetei.

Potrivit contactmusic.com, cântăreața, în vârstă de 23 de ani, a anulat deja următorul concert din acest turneu, pe care urma să îl susțină la Londra, joi seară, și intenționează să reprogrameze restul turneului ei european, în urma atacului terorist comis cu o bombă de un sinucigaș în interiorul Manchester Arena, în urma căruia 22 de persoane au fost ucise și alte 59 au fost rănite, relatează News.ro.

TMZ.com, citând surse din anturajul cântăreței, afirmă că artista a luat decizia de a amâna show-urile pe care le avea programate în Marea Britanie, Belgia, Polonia, Germania și Elveţia, însă nu a făcut deocamdată niciun anunț oficial în acest sens.

Mai multe surse au dezvăluit pentru TMZ.com că Ariana Grande se află în prezent „într-o stare de isterie”, în urma atacului terorist de luni seară, și că este incapabilă să mai susțină concerte. Cântăreața și echipa ei managerială sunt „profund îngrijorați” din cauza chestiunilor de securitate, afirmă aceleași surse.

La câteva ore după tragedia de luni seară, Ariana Grande a publicat un mesaj pe internet. „Sunt distrusă. Din toată inima, îmi pare foarte, foarte rău. Nu am cuvinte”, a scris vedeta americană pe Twitter şi Facebook.

Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă după producerea exploziei și au anunțat ulterior că aceasta este în siguranță și nu a fost rănită.

Managerul ei, Scooter Braun, a dat publicității o declarație pentru presă în care a vorbit despre tragedia din Manchester: „Inimile noastre sunt sfărâmate de durere. Cuvintele nu pot să exprime tristețea și regretul pe care le simțim față de victime și de familie afectate de acest atac lipsit de sens. Plângem viețile copiilor pierdute în urma acestei acțiuni pline de lașitate”.

Manchester Arena, care are o capacitate de 21.000 de locuri, ar fi trebuit să găzduiască trei concerte ale grupului Take That la sfârșitul acestei săptămâni. În urma tragediei de luni seară, grupul Take That a anunțat că și-a anulat concertul pe care îl avea programat marți seară în Liverpool.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...