(video, foto) Zeci de tineri au venit să vadă diferența! Cum s-a desfășurat ziua ușilor deschise la Universitatea Americană din Moldova

Foto 1

Pentru o zi Universitatea Americană din Moldova și-a lăsat straile academice și s-a mutat la Shopping Malldova pentru a fi mai aproape de cei care în curând îi vor păși pragul. Aici zeci de tineri nerăbdători să înceapă viața de student au venit să se informeze despre programele de studiu la prima universitate privată din Moldova cu predare de bază în limba engleză.

Abiturienții au avut posibilitatea să interacționeze cu decanii facultății, iar ultimii nu au ezitat să le prezinte oportunitățile de care vor beneficia odată ce vor alege să-și facă o facultate la Univesitatea Americană din Moldova.

Pentru că fiecare agent economic care vine în Republica Moldova are nevoie de un specialist cu limba perfectă.Nu în ultimul rând expeeriența profesorilor noștri din afara țării care au mai mult de 10 ani de predare în diferite țări cu economie dezvoltată”, a menționat Aliona Lîsîi decan Facultatea Business și Economie.

Foto3

Noi oferim și baza universității, adică noi oferim anul 0. Atunci când elevul nu cunoaște limba engleză și vine la noi timp de un an și noi îl pregătim pentru admitere la universitate, până la B1 sau chiar C1”, a subliniat Evelina Gorobeț, director Foundation English School Language City.

Foto4

Foto5

În cadrul evenimentului, cei mai activi și cu bună dispoziție au fost actualii studenți ai universității care își așteaptă cu drag noii colegi cu care să împărtășească experiențe de neuitat. Viitorii absolvenți s-au arătat interesați de programele de studiu ale universității, iar asta cu atât mai mult că pot să facă studii europene, aici, acasă.

Foto 1

Foto 2

Seara a culminat cu o tombolă unde s-au oferit premii de preț norocoșilor participanți. Pentru a urma o a doua sau a treia facultate nu este târziu niciodată, iar asta ne-au demonstrat-o și tinerii în etate care au fost prezenți la eveniment.

Pentru mai multe detalii accesați pagina de facebook: The American University of Moldova sau pe pagina oficială www.americanuniversityofmoldova.com.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente