(VIDEO) Moment inedit la Hramul orașului Bălți. Centrul orașului, iluminat de mii beculețe, în susținerea lui Renato Usatîi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un moment emoționant a avut loc aseară, la Bălți, în cadrul concertului din piața Vasile Alecsandri, dedicat Zilei orașului. În condițiile în care nu a putut fi prezent personal la sărbătoare, primarul municipiului Renato Usatîi a avut o intervenție live în fața mulțimii adunate. La un moment dat edilul i-a rugat pe cei prezenți să aprindă ecranele telefoanelor mobile în semn de susținere a acțiunilor sale și realizărilor pentru oraș. Atunci când reflectoarele s-au stins, centrul Bălțiului a fost iluminat de zeci de mii de „beculețe”.  

„Iubesc Moldova, iubesc Bălțiul și sper că în scurt timp ne vom vedea”, a spus Renato Usatîi, după care a rugat operatorii să arate întreaga piață. În acel moment, în centrul capitalei de nord a țării, potrivit unor estimări, erau în jur de 50 de mii de persoane. Astfel, primarul de Bălți a propus organizarea unui „sondaj” direct din piața Vasile Alecsandri.

„Unele posturi de televiziune spun că la Bălți nu mă așteaptă nimeni. Că bălțenii nu au nevoie de mine. Pentru a pune capăt oricăror speculații, haideți acum, în direct, să arătăm întregii țări dacă e așa sau nu. Iar eu vă rog să fiți sinceri, cu voi în primul rând. Băieți, toți cei care mă susțin, toți cei care vor ca eu să mă întorc acasă, cine este de acord ca eu să mă mișc înainte, luminați cu ecranele telefoanelor. Stingeți lumina, vreau să văd piața” a spus Renato Usatîi de la un ecran de pe scena de la Bălți.

Astfel, piața s-a iluminat de la zeci de mii de lumini. După momentul emoționant, a urmat și o mărturisire la fel de emoționantă din partea edilului. „Băieți, eu vă iubesc enorm. Vă mulțumesc mult pentru această susținere. Sunt convins că aceste lumini le va vedea și simți întreaga țară”.

Ulterior, Renato Usatîi a scris pe pagina sa de Facebook: „Bălțiul a arătat cui crede și în cine are încredere. Iar asta în condițiile în care mulți aveau deja telefoanele descărcate. Vă mulțumesc pentru susținere”.

Amintim că ieri capitala de nord a țării a sărbătorit 596 de ani de la fondare. Astfel, cu suportul primarului municipiului Renato Usatîi, în centrul orașului a avut loc un concert aniversar cu participarea mai multor interpreți autohtoni, printre care Doredos, Pașa Parfeni, SunStroke Project, precum și oaspeții speciali, interpreta din Ucraina Ani Lorak, precum și trupa autohtonă Carlas Dreams.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...