Participă la un curs internațional de vară de științe umane în Japonia. Vezi când se desfășoară și care sunt cerințele

kyushuu
Foto: yachtsandyachting.com

În cazul în care ești interesat de tot ce înseamnă științe umane, ai șansa să-ți aprofundezi cunoștințele în acest domeniu la un curs de vară în Japonia. Cursul va avea loc la universitatea Kyushu, din Fukuoka și se va desfășura în perioada 28 august – 7 septembrie.

Organizatorii caută candidați cu performanță academică excelentă și eminenți la învățătură. În schimb, oferă participanților suport financiar(drum, cazare, mâncare) și credite de curs, dar și posibilitatea de a aplica toate cunoștințele în laboratorul lor. Școala de vară pentru științele umane oferă un program format din 15 prelegeri de 90 de minute fiecare, cu explicații privind echipamentele de laborator și facilitățile generale de cercetare.

Cursul este dedicat în primul rând studenților din Japonia, însă organizatorii vor oferi posibilitatea altor 3 studenți din străinătate să participe. Pentru a fi selectat, trebuie să cunoști limba engleză suficient de bine încât să înțelegi cursurile și să obții o scrisoare de recomandare de la unul din profesorii tăi.

Tot ce trebuie să faci, este să completezi un formular aici, să atașezi o scrisoare de recomandare, o copie a diplomei de studii sau un cerificat care confirmă că ești student și o scrisoare de motivare de cel puțin 800 de cuvinte în limba engleză. Termenul limită este 2 iunie.

Mai multe detalii, găsești pe site-ul universității.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente