O femeie a fost accidentată mortal: Polițiștii solicită ajutor pentru a stabili identitatea acesteia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Polițiștii solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica femeia, care a fost accidentată mortal ieri-seara în apropiere de comuna Stăuceni. Identitatea acesteia încă nu a fost stabilită, întrucât asupra ei n-au fost depistate actele personale.

Cu toate acestea, poliștii susțin că femeia ar avea o vârstă de aproximativ 50 – 60 de ani, posibil persoană fără loc permanent de trai. În acest context, cetăţenii care ar deţine informaţii despre identitatea acesteia, sunt rugaţi să le comunice la numărul de telefon 0 603 00 613.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală, în cadrul căreia se vor stabili cu exactitate circumstanţele tragediei. Dacă instanţa de judecată îl va găsi vinovat pe conducătorul auto, atunci el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

Amintim că ieri-seara un automobil de marca „Opel Astra” a lovit mortal o femeie. La volanul autoturismului de se afla un locuitor al comunei Bubuieci, în vârstă de 32 ani, care a declarat că, femeia ar fi apărut spontan în faţa automobilului, traversând neregulamentar carosabilul.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, în municipiul Chişinău s-au produs 41 accidente rutiere soldate cu pagube materiale. Inspectorii au sancționat deja 17 șoferi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...