(foto) Întrebările existențiale apărute între liniile de alb și negru a a celei mai glamour zebre din Moldova – #ElegantZebra

azebra1
Foto: #ElegantZebra

Natalia Gârbu este o tânără din Strășeni care a pornit un proiect fotografic – #ElegantZebra – în care încearcă să se arate pe ea în diferite ipostaze, atât cu pretenții intelectuale, cât și pline de prostie.

Vedeți aici aventurile de la nașterea #ElegantZebra iar aici aventurile sale de iarnă-primăvară 2017.

„We all think in black and white (which is wrong or maybe not), we are and angels and demons, beauty and ugliness, truth and lie, coffee and milk, God and evil, love and hate etc.

Când acceptăm și partea bună și partea rea, noi ne acceptăm pe sine. Și în acest joculeț, eu vreau să-mi arăt și slăbiciunea și puterea, și prostia și frumosul, pentru că toate astea fac parte din mine. Așa eu ies din propria frică și arăt ceea ce ascund. Iaca așa o fișcă. Îs o zebră dintr-un Strășeni, zebră care e un amestec de țăran, cu pretenții intelectuale și fleur de glamour franțuzesc cu corji de răsărită la gură”, spune Natalia pentru echipa #diez.

Iată ce spune Natalia în proiectul #ElegantZebra (pe care puteți să-l urmăriți live aici)

#1. #fărăfrică

#ElegantZebra
#ElegantZebra

Multă dragoste și zâmbete. Pentru că aici e spațiul#fărăfrică

#2. Americano

#ElegantZebra
#ElegantZebra

Sunt așa zile când universul te scoate din formula obișnuită de viață și te lasă singur, într-un oraș necunoscut, cu oameni necunoscuți. Și te face așa de mic și neimportant, așa de naiv și singuratic, așa de responsabil pentru decizii și purtări. Ca o mică piesă dintr-un sistem complex, dar tare interesant. Și aici apare o bucățică mică-mică de cunoaștere de sine.
Dusul de acasă în scheme neordinare, te face să te întrebi ce te definește ca om, înafară de prieteni, bratani, cumătri, bank statement, înafară de mașină, de like-uri, evenimente și selfie-uri, înafară de egou, bârfe, lingușiri, importanțe – ce te definește ca om? Și care-i impactul tău în acest sistem?
Exercițiu de 5 min, la o cafea lungă, care acasă se numea americano.

#3. Eleonora

#ElegantZebra
#ElegantZebra

Eleonora este doamna tipică din feisbuk, care se respectă, care trăiește în fiecare din noi.
Ea simte cratimele cu pavilionul urechii și virgulele cu șira spinării, mai ales în postările altcuiva. Eleonora este o rafinată. Citește articole și citate. Ea deseori se plânge că are usturimi inter-neuronale, când vede greșeli la alții. Inadmisibil. Niște bâci, dom’le. Niște primați #obojemoi . Eleonora neapărat o să-ți prezică viitorul, reieșind din câte virgule ai scăpat și câte cratime ai adăugat. Eleonora citește știri politice și scrie despre mentalitate. Ea este trendy și classy, wine-friendly și sassy. Eleonora are așa de multe pretenții, încât și compoziția din fotografiile ei, se sinucide.
Eleonora, cea care mereu ne încurcă să fim oleacă mai simpli, un pic mai buni unii cu alții.
Eleonora,
orgolioasa,
cea din fiecare din noi.

#4. Followeri pe instagram

#ElegantZebra
#ElegantZebra

O duamnă zebră, poătică și misțerioasă, ălegantă și atleată, o adevărată fire artistică și artizanală, caută followeri în instagram, ca să nu sară mereu calul în facebook. Aici link:  https://www.instagram.com/the_elegant_zebra/

#5. S-au supărat găurile de ozon

#ElegantZebra
#ElegantZebra

– Bojika s-a supărat pe noi și ne trimite necazuri.
– Nu, asta găurile din stratul de ozon s-au supărat și ne trimit necazuri.

La mine după geam îs vecinii, femeia-zebră și plină iarnă. Da la voi cum acolo? Puneți fotci.

*Stilul caracteristic al #EleganZebra și felul cum aceasta se exprimă nu este redactat în nici un fel de către politica editorială a echipei #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente