9 recomandări de evenimente pentru ziua de marți, 23 mai

summer27

În curând vine cu adevărat vara în calendar, iar în această săptămână de mai, petrecerile încep chiar de marți, dar și alte evenimente bune le puteți găsi în lista noastră de recomandări.

#1. Raport nr. 2 de monitorizare a posturilor TV rusești din RM

API va prezenta cel de-al doilea raport al monitorizării de conţinut a celor mai importante posturi de televiziune din Federaţia Rusă, retransmise în Republica Moldova: Pervîi Kanal, RTR, NTV, REN TV, STS.

Evenimentul va avea loc marți, 23 mai, ora 10.00, în sala de conferinţe a hotelului „Regency” (mun. Chişinău, str. Sfatul Țării 17). Detalii în eveniment.

#2. Masterclass iData 23-26 mai

Masterclass de metode de modelare economică și de efectuarea prognozelor.

CINE? * Trainerii sunt Mihai Bologan​ – doctor în economie, director executiv IData – Date Inteligente​ și Alexandru Fala​ – director programe Expert-Grup​. * Participanți pot fi: specialiști în vânzări, marketing, finanțe, domeniul bancar, cercetători etc. UNDE? * Business-centrul V-Continental Business Center​. Detalii pe Facebook.

#3. Pub Quiz – Типичная Молдова!

La Beer Time cu începere de la ora 19:45, jocul are loc în limba rusă. Detalii în eveniment. 

#4. Promo-LEX: Conferință internațională pe sisteme electorale

Asociația Promo-LEX organizează Conferința Internațională „Opțiuni și rațiuni în reformarea sistemului electoral din Republica Moldova. Experiențe internaționale comparate”.

În cadrul Conferinței, cu participarea experților din Marea Britanie, Lituania, Georgia, Ucraina, Belarus și Armenia, vor fi discutate diverse sisteme electorale prin prisma modului în care funcționează și a efectelor pe care acestea le produc atunci când sunt aplicate în contexte diferite.

De asemenea, va fi prezentat studiul „Proiectarea sistemului electoral în Republica Moldova”, realizat de experții internaționali Mette Bakken, Norvegia și Adrian Sorescu, România. La ora 9:30, la Codru, detalii pe Facebook.

#5. Spectral

Vizionare de film la American Language Center de la Buiucani, cu începere de la ora 18:25, detalii în eveniment.

#6. It’s a Par-Tea!

De la Art Labyrinth, la ora 19:00, Ceaiul și atmosfera, de la voi prezența! Vă așteaptă muzică bună și posibilitatea de a interacționa cu persoane noi deosebite. O ceremonie adevarată de ceai cu doi invitați speciali. Vor fi diferite tipuri de ceaiuri! Intrare: 30 lei, detalii pe Facebook.

#7. Wine Friendly: La vie en Rose

Vă invităm la o nouă serie de evenimente dedicate culturii de consum al vinului – „Wine Friendly”, cu genericul ”La vie en rose!”. Campania este organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului său strategic, Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

Cunoscătorii și admiratorii vinurilor de calitate vor avea parte de degustări, ghidate de somelieri certificați, care vor prezenta vinurile albe și rose.

Vă așteptăm la data de 23 mai, ora 19:00, în incinta localului Trattoria della nonna (str. Kogalniceanu 62) , pentru a asculta povestea vinului alături de somelierul Elizaveta Breahnă. Detalii în eveniment.

#8. Double Trouble Party!

Un party la început de săptămână la Kyras, cu începere de la ora 22:00, detalii pe Facebook.

#9. ALIEN: COVENANT 2D la Cinema Patria

Având ca destinație o planetă dintr-o parte indepărtată a galaxiei, echipajul navei colonie Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar este de fapt o lume întunecată si periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David (Michael Fassbender), supraviețuitorul expediției eșuate a navetei Prometheus.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente