Primul super-transfer al Realului după câștigarea titlului; O revenire pe Bernabeu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid a câștigat titlul de campioană după cinci ani, dar Florentino Perez pregătește deja noul sezon, iar Don Balon susține că e aproape să aducă pe Bernabeu un star care a scris istorie în tricoul blanco.

Angel Di Maria este cel vizat de președintele madrilenilor, iar acesta ar urma să îi ia locul în echipă lui James Rodriguez, cel care va pleca mai mult ca sigur, având o ofertă și de la Manchester United.

Perez s-a sfătuit deja cu doi dintre căpitanii Realului, Cristiano Ronaldo și Sergio Ramos, și aceștia i-au transmis că Di Maria e soluția perfectă.

Di Maria are o cotă de piaţă de 50 de milioane de euro, una care nu poate fi considerată o problemă pentru Real Madrid. Fostul star de la Real Madrid nu are cea mai bună relaţie cu antrenorul Unai Emery şi e tentat de o despărţire de PSG.

Se pare că Di Maria ar fi cerut o întrevedere cu Perez, în care să rezolve problemele avute în momentul în care argentinianul de 29 de ani a plecat de pe Bernabeu, în 2014.

42 de meciuri a adunat Di Maria în toate competiţiile acestui sezon: a marcat 14 goluri şi şi-a trecut în cont şi 15 pase decisive în tricoul lui PSG.

Di Maria este cel mai scump jucător din istorie, dacă luăm în calcul sumele de transferuri cumulate. Benfica, Real Madrid, Manchester United şi PSG au cheltuit în total 190 de milioane de euro.

6 trofee a câștigat Di Maria alături de Real Madrid, printre care UEFA Champions League (2014) și La Liga (2011-2012).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...