(FOTO) Ronaldo, forțat să sărbătorească în papuci cel de-al 33-lea titlu din istoria Realului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cu 25 de goluri, Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun marcator al lui Real Madrid în sezonul 2016-2017. Lusitanul a suferit o accidentare gravă în ultima etapă și a fost forțat să sărbătorească alături de fani în papuci.

Real Madrid a ajuns la 33 de titluri în istoria La Liga, cu nouă mai mult decât rivala Barcelona, după ce au trecut de Malaga în ultima etapă cu scorul de 2-0. Cristiano Ronaldo a suferit un accidentare extrem de gravă după faultul comis de Ricca, jucătorul celor de la Malaga, în ultima etapă din La Liga. La doar cinci minute de la reluarea partidei, Ricca a intrat ”la rupere”, a dat în minge, dar a ridicat piciorul și l-a lovit extrem de violent pe portughezul de 32 de ani, rămas întins pe teren. Dacă Ronaldo a strâns din dinți și a dus partida la bun sfârșit, adversarul său nu a încasat nici măcar un cartonaș galben din partea arbitrului central Ricardo Bengoetxea. La finalul partidei, după ce au sărbătorit în vestiar, jucătorii lui Real Madrid au revenit pe gazon pentru a continua petrecerea alături de fani. Spre deosebire de colegii lui, Cristiano Ronaldo a ieșit în papuci, fără jambiere și s-a putut observa urmele intrării faultului.

 Ronaldo trebuie totuși să îşi încarce rapid bateriile pentru că pe 3 iunie urmează finala Champions League, de la Cardiff, cu Juventus. Competiţie pe care gruparea blanco a dominat-o cu autoritate de-a lungul istoriei (11 trofee, record absolut) şi în care poate rescrie istoria: poate deveni prima formaţie care să îşi apere titlul, în noul format.

Cu 25 de goluri, Ronaldo a fost cel mai bun marcator al Realului în actualul sezon. Deşi rezervă, Morata a contribuit și el cu 15 reuşite la titlul cucerit.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...