(VIDEO) Comedy Zebra Show cu un spectacol de zile mari la „iUmor”: „E foarte posibil ca ei să câștige”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trupa din Republica Moldova „Comedy Zebra Show” au evoluat pe scena de la „iUmor” cu un număr de-a dreptul senzațional.

În ritm de „Highway to Hell” al formației AC/DC, concurenții au adaptat melodia cu niște versuri specifice. „Cheloo și Delia like ne-au dat, dar dislike a apăsat Bendeac”, au cântat aceștia cu multă energie. Și au apărut băieții din Chișinău, „ca să rezolve problema de data trecută cu dislike-ul”.

Glumele s-au ținut lanț și „Comedy Zebra Show” au făcut un spectacol de zile mari. „Imaginați-vă prima noapte de dragoste din viața unei sirene”, au propus spre imaginație. Iar continuarea a fost complet neașteptată.

„A fost un spectacol foarte gândit, bine construit, muzica bine aleasă”, a exclamat Delia.

Cheloo consideră că băieții sunt foarte muncitori, încearcă să-și creeze un stil. „Chiar mi-aș dori de data aceasta ca oamenii de acasă să vă voteze”, le-a spus artistul.

„Aveți foarte multă imaginație și cred în continuare că sunteți cea mai bună trupă de comedie din toată România”, i-a lăudat Bendeac. Acesta este de părerea că e foarte posibil ca ei să câștige, pentru că sunt cei mai profesioniști dintre toți.

Jurații au apreciat cu câte un „like” prestația băieților din Chișinău, așa că aceștia au intrat în lupta pentru locul I.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...