Barcelona pregătește mutarea verii: E aproape să transfere un star al rivalei Atletico

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona este aproape să îi dea o lovitură teribilă lui Atletico în următoarea perioadă de transferuri. Catalanii vor să îl aducă pe Camp Nou pe unul dintre cei mai spectaculoși jucători ai lui Diego Simeone, Yannick Ferreira Carrasco.

Gruparea blaugrana vrea să profite de relația tensionată pe care belgianul de 23 de ani o are cu ”Cholo” Simeone, susține Don Balon. După ce ar fi fost oferit mai multor cluburi mari, precum Bayern Munchen, acum agentul lui se află în discuții cu Barcelona.

Carrasco ar putea fi soluția perfectă pentru a ajuta tridentul Messi – Suarez – Neymar, iar belgianul este un jucător spectaculos, lucru pe care l-a demonstrat și în finala UEFA Champions League din 2016, atunci când a marcat un gol și i-a chinuit serios pe fundașii rivalei Real.

52 de meciuri a adunat Carrasco în acest sezon: a marcat 14 goluri și a oferit și cinci pase decisive. 40 de milioane de euro este cota de piață a fotbalistului.

Carrasco a ajuns la Atletico Madrid în 2015, de la Monaco, pentru 17 milioane de euro, iar madrilenii pot face un profit important, ținând cont că afacerea le-ar putea aduce în conturi cel puțin 50 de milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...