Noi detalii despre medicii implicați în distribuirea drogurilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oamenii legii au efectuat măsuri speciale de investigaţii în privinţa a doi bărbaţi în vârstă de 34 şi respectiv 38 de ani, domiciliaţi în oraşul Edineţ, membrii unui grup infracţional.

Ca urmare a percheziţiilor efectuate de poliţie la domiciliile suspecţiilor au fost depistate: un sac cu 7 kg de marijuana, un gram de subutex, seminţe de marihuana în valoare de 350 mii de lei, un revolver, un automat AK-74 cu calibru de 5.45, două încărcatoare cu 57 de cartuşe, 170 de cartuşe de 5.44 – 7.62mm, o granadă F-1 cu focos, o baioneta pentru Ak-74, două arme de vânătoare una din ele fara acte, cealaltă cu acte expirate şi 49 – de cartuşe „Melcaşca”.

La momentul actual, s-a iniţiat procedura de căutare a suspecţilor. Aceştia, anterior au fost condamnaţi pentru tâlhărie. Totodată, poliţiştii au verificat şase farmacii din oraşul Edineţ, unde au fost ridicate 16 reţete medicale eliberate de medicul narcolog reţinut.

Citește și: Doi medici din Republica Moldova, implicați în distribuirea drogurilor: Riscă ani grei de închisoare

Amintim că cinci persoane, printre care doi medici au fost reţinuţi fiind suspectaţi că fac parte dintr-o grupare infracţională implicată în distribuirea diferitor tipuri de droguri.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 15 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...