(FOTO) Igor Dodon a scos artileria grea împotriva comunității LGBT: A umplut centrul Chișinăului cu familii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon nu a făcut doar declarații împotriva comunității LGBT. Șeful statului a organizat astăzi Festivalul Familiei, în timpul Marșului „Fără frică”. Astfel, manifestanții LGBT protestau în tăcere cu flori pe strada București, iar familiile sărbătoreau în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

Igor Dodon este de părerea că Festivalul Familiei din centrul Chișinăului a avut un mare succes. „Consider că ar trebui să avem cât mai multe acţiuni de acest gen. Astfel de sărbători, dedicate valorilor noastre tradiţionale, ne consolidează societatea. Pentru mine familia este cea mai mare realizare”, a specificat președintele Republicii Moldova pe o rețea de socializare.

dodon1

Amintim că președintele Dodon a mai declarat la emisiunea „În Profunzime” de la ProTV că nu poate fi președintele tuturor și nu va susține niciodată comunitatea LGBT.

dodon2

Astăzi în capitală a avut loc marșul „Fără frică”. Acesta a fost întrerupt de către reprezentanții bisericii ortodoxe, care au scandat lozinci, au fredonat cântece religioase și chiar au aruncat ouă și i-au stropit cu agheasmă pe manifestanții „Fără frică”.

dodon4

dodon5

dodon6


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...