A oprit o mașină BMW pentru a ajunge în oraș, dar era să fie violată: Ce i s-a întâmplat unei tinere din Republica Moldova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din orașul Comrat riscă să-și petreacă următorii cinci ani de zile după gratii, fiind suspectat de jaf și tentativă de viol.

La 4 mai curent, poliția din Cimișlia a fost sesizată de o tânără de 20 de ani, domiciliată în aceiași localitate, despre faptul că a fost victimă a unei tentative de viol și jaf. În aceiași zi, tânăra, aflându-se în satul Mihailovca, a oprit un automobil de model „BMW” pentru a se deplasa în orașul Cimișlia.

După ce au parcurs câțiva kilometri, bărbatul a oprit mașina într-o fâșie forestieră, i-a sustras telefonul mobil și a încercat prin violență să întreţină un raport sexual cu victima. Tentativa a eșuat, datorită faptului că aceasta a opus rezistență și a reușit să fugă. Ulterior, tânăra a alertat poliția.

Imediat polițiștii s-au mobilizat și ca urmare a investigațiilor efectuate, suspectul a fost identificat și reținut. Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior condamnat pentru mai multe genuri de infracțiuni (furt, escrocherii).

Bărbatul își recunoaște vina parțial, la momentul actal fiind în arest la domiciliu.

În acest caz au fost inițiate două cauze penale: pentru jaf și acţiuni violente cu caracter sexual. Acesta riscă amendă în mărime de la 27.500 la 42.500 de lei sau închisoare de la 2 la 5 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...