(foto) Nunta anului în Regatul Unit: Pippa Middleton s-a căsătorit cu James Matthews

Pippa Middleton wedding
Foto: Pippa Middleton and James Matthews leave St Mark's church in Englefield, Berkshire, following their wedding. May 20, 2017 Pippa Middleton wedding

Pippa Middleton, devenită celebră după apariția fermecătoare pe care a avut-o în urmă cu șase ani la nunta surorii sale, Kate, cu prințul William, a pășit sâmbătă la brațul tatălui său în fața altarului bisericii St Mark’s din Englefield (la vest de Londra), pentru a se căsători cu milionarul James Matthews.

Frumoasa Pippa, 33 de ani, a purtat o rochie de mireasă tradițională, din dantelă albă, cu decolteu în spate, în formă de inimă, creație a britanicului Giles Deacon. Ea a sosit la biserică alături de tatăl său, la bordul unui bolid Jaguar decapotabil din 1951. Pippa a fost așteptată de logodnicul James Matthews, un finanțator bogat, fost pilot de curse profesionist și moștenitor al titlului scoțian Laird de Glen Affric. Cei doi s-au logodit 17 iulie 2016, scrie agerpres.ro.

Prințul Harry a fost văzut fără prietena sa, actrița americană Meghan Markle. El a venit la eveniment alături de fratele său, prințul William, a cărui soție, Kate, ducesa de Cambridge, a venit îmbrăcată cu o elegantă rochie roz, asortată cu o pălărie de aceeași culoare.

fotocl2

Cei doi copii ai ducilor de Cambridge, prințul George, 3 ani și prințesa Charlotte, 2 ani, au jucat rolurile de cavaler și domnișoară de onoare.

05201552214471953

micaprin

La eveniment au mai fost prezenți și campionul elvețian de tenis Roger Federer, alături de soția sa, dar și prințesa Beatrice de York, verișoară a prinților William și Harry.

Conform comentatorilor, cea mai importantă zi din viața Pippei risca să fie umbrită de eventuala prezență la eveniment a noii prietene a prințului Harry, actrița Meghan Markle. Însă actrița americană a lipsit de la nuntă sau a reușit să se ferească de privirile iscoditoare ale numeroșilor fotografi.

foto34

Nunta se va desfășura după o tematică scoțiană, în acordurile celebrelor cimpoaie și cu whisky de cea mai bună calitate, conform Daily Mail.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente