„Dragoste cu năbădăi”: Un bărbat din Republica Moldova a răpit concubinul fostei soții

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oamenii legii au fost alertaţi despre răprea unei persoane, care a fost agresată şi urcată cu forţa în portbagajul unui automobil. Incidentul a avut loc în comuna Ciorescu, poliţiştii fiind informaţi despre caz de către o femeie, care a declarat că agresorul ar fi fostul soţ, iar victima actualul concubin.

Potrivit informaţiilor acumulate, agresorul în vârstă de 30 ani, ar fi venit în vizită la fosta soţie, unde ar fi surprins-o în compania concubinului ei de 23 de ani. Ultimul, fiind agresat fizic, a fost forţat să urce în portbagajul atuomobilului de model „Dacia Logan”, care aparţine agresorului şi s-au deplasat într-o direcţie necunoscută.

Astfel, fiind desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii pe urme fierbinţi, poliţiştii au stabilit că automobilul s-a deplasat în direcţia raionului Floreşti, unde au fost localizaţi, iar agresorul încătuşat.

Acesta a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru răpirea unei persoane, riscând o pedeapsă cu închisoare de la 3 ani până la 6 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...