(VIDEO) PLDM propune „borsetka” drept simbol al Legislaturii a XX-a. Aceasta va fi primul exponat în Muzeul Parlamentului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Conducerea Parlamentului a anunțat recent fracțiunile parlamentare despre intențiile de a inaugura un muzeu al Parlamentului, solicitând deputaților să contribuie cu obiecte memorabile care să facă parte din colecția muzeului. Astfel, președintele fracțiunii parlamentare a PLDM, Tudor Deliu, a adus azi și un prim exponat al viitorului muzeu. Este vorba de o borsetă care, potrivit lui Deliu, va deveni simbolul Legislaturii a XX-a.

„Cu ocazia zilelor Parlamentului, organizate în perioada 21-23 mai 2017, la inițiativa conducerii Parlamentului, va fi inaugurat Muzeul Parlamentului. Cu această ocazie, fracțiunea Partidului Liberal Democrat contribuie cu un exponat „Borsetka” care, considerăm că trebuie să fie exponatul nr.1 și la locul cel mai de cinste, deoarece în legislatura XX ea a fost simbol, când Partidul Democrat a transformat această legislatură într-o piață, unde deputații s-au tranzacționat la bursa rușinii. Credem că actuala și viitoarele generații trebuie să-și cunoască eroii”, a menționat Tudor Deliu într-o înregistrare video plasată pe pagina de Facebook a PLDM.

Amintim că „borsetka” este și porecla fostului deputat democrat Constantin Botnari, mâna dreaptă a oligarhului Vlad Plahotniuc, despre care se spune că a „cumpărat” deputații care și-au părăsit fracțiunile pe listele cărora au fost aleși.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...