(video) Test Drive: Audi A6 facelift 3.0 TDI quattro

Autor: Constantin Mihalachi, Video: AutoBlog.MD
De curând am condus Audi A6 facelift prin Praga. Nu este o mașină care va fi cumpărată din showroom de multă lume pentru că în curând ar urma să debuteze noua generație A6. Însă în același timp, acest model aflat deja de șase ani pe linia de asamblare rămâne a fi actual și în ziua de astăzi.

Și pentru că am avut ocazia să testez acest exemplar atât de frumos, am zis – de ce nu? Hai să vedem ce poate acest A6!

Vă invit să aflați care sunt costurile de cumpărare și asigurare pentru acest exemplar care are un preț de listă de 73.000 de euro.

Dacă vă doriți să procurați o mașină în rate, AutoBlog.MD vă recomandă MAIB Leasing! Astfel, cu un avans de 40 la sută și dobândă anuală de doar 7%, va trebui să achitați din start 29.930 de euro, pentru ca ulterior să mai plătiţi câte 1.961 de euro timp de 24 de luni.

Trecând la asigurare, vă recomandăm să apelați la RapidAsig.md, brokerul de asigurări cu cele mai calitative servicii. Astfel, costurile de asigurare obligatorie ar fi de 802 lei, în timp ce asigurarea CASCO vă va costa 3067 euro în primul an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/