(VIDEO) Sergiu Sîrbu prins cu minciuna. Mai întâi spune că nu știe unde este Plahotniuc, iar apoi că „probabil a plecat recent”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Democratul Sergiu Sîrbu a fost prins astăzi cu minciuna în ceea ce ține de vizita oligarhului Vlad Plahotniuc în Statele Unite ale Americii. Astfel, deși deține una dintre cele 13 funcții de vicepreședinte al PDM, Sergiu Sîrbu a spus că nu cunoaște care este agenda președintelui și nu poate confirma informația privind deplasarea acestuia în SUA. Puțin mai târziu însă, după ce jurnaliștii i-au spus că PD a emis un comunicat în care anunță vizita oligarhului în SUA, Sîrbu a schimbat macazul, spunând că „probabil a plecat recent”, dar nu cunoaște detalii.

„Nu cunosc agenda președintelui Partidului. Nu pot să vă confirm această informație”, a răspuns inițial democratul fiind rugat să confirme vizita șefului său de partid.

La doar o întrebare distanță, atunci când i s-a spus că PD a emis un comunicat în care confirmă vizita, vicepreședintele democrat a spus: „Probabil a plecat recent, iarăși, cu părere de rău nu cunosc agenda deoarece însuși am fost plecat. Nu cunosc detalii. Probabil, puțin mai târziu partidul va emite informații suplimentare, un comunicat suplimentar ce ține de această vizită. Cu părere de rău nu cunosc”.

Vedeți și: (FOTO) Plahotniuc, zbor de lux la Washington de peste un milion de dolari. Cum arată aeronava cu care a zburat oligarhul

Rugat să confirme cât costă o oră de zbor cu o cursă charter, în contextul în care Independent.md a scris ieri că prețul pentru o oră de zbor cu o asemenea cursă este de circa 30 mii dolari, Sîrbu a adâncit minciuna, dând și anumite promisiuni jurnaliștilor: „Habar nu am cât costă o oră de zbor. Nu am avut o astfel de posibilitate. Dacă în viitor voi afla astfel de informații cu siguranță vom merge împreună să aflăm cât costă o oră de zbor cu o cursă charter. Nu cunosc”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...