(video) Dansatorii moldoveni au cucerit aurul la Campionatul European de Dans la Tineret, secțiunea Latino

camp_europ
Foto: mts.gov.md

La data de 14 mai, la Chișinău a avut loc Campionatul European de Dans la Tineret, secțiunea Latino. În cadrul competiției au participat 59 de perechi din 32 de țări din Europa.

Potrivit unui comunicat de presă, pentru titlul de campioni europeni la dansurile latino-americane au concurat sportivii din Moldova, România, Rusia, Letonia, Danemarca, Portugalia, Suedia, Irlanda, Germania, Ungaria, Finlanda, Norvegia, Austria, Franța, Spania, Turcia, Italia, Slovacia, Elveția, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Israel, Cipru, Serbia, Belarus, Lituania, Ucraina, Estonia, Polonia, Cehia, Grecia.

Dansatorii moldoveni, au demonstrat din nou performanță pe ringul de dans, Daniil Porcesco-Gozun și Anastasia Grunzu au cucerit medalia de aur.

Pe locul II s-au clasat dansatorii din România, Eduard-Florentin Coman și Irina Elena Tudorache. Podiumul de premiere a fost completat de sportivii din Rusia, Nikita Olinichenko și Elizaveta Pustornakova.

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Dansului Sportiv din Moldova și Clubul Sportiv de dans „Codreanca”.

Photo Credit: mts.gov.md
Photo Credit: mts.gov.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente