WhatsApp a căzut în toată lumea. Aplicația a suferit o „pană” de funcționare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Aplicația WhatsApp  a fost afectat de o serie de probleme tehnice, miercuri seară. Milioane de utilizatori din lumea întreagă s-au plâns de funcționarea defectuoasă a serviciului de mesagerie instantanee pentru telefoanele mobile.

WhatApp a suferit o „pană” de funcționare miercuri seară, în urma căreia numeroși utilizatori din lumea întreagă au raportat că au întâmpinat probleme atunci când încercau să acceseze acest serviciu de mesagerie instantanee pe dispozitive mobile.

Printre problemele tehnice întâmpinate de această aplicație, care are peste 1 miliard de utilizatori pe plan mondial, se aflau procedura de conectare și procedurile de expediere și de primire de mesaje.

În urmă cu exact două săptămâni, WhatsApp s-a confruntat cu o problemă similară, relatează independent.co.uk, citat de News.ro.

Miercuri seară, utilizatorii s-au plâns că funcția „Chats” nu era operațională, iar un simbol reprezentând o roată care se învârte apărea însoțită de mesajul „Conectare în curs” atunci când utilizatorii încercau să expedieze mesaje.

Utilizatorii din țări precum Malaysia și Spania au raportat la rândul lor aceste probleme tehnice.

Unii dintre internauți s-au plâns pe Twitter și au amenințat că vor folosi de acum înainte servicii „rivale” de mesagerie instantanee din cauza problemelor succesive întâmpinate de WhatsApp în decurs de două săptămâni.

Potrivit site-ului Down Detector, aproximativ jumătate din totalul plângerilor înregistrate miercuri seară (56%) aveau legătură cu problemele de conectare la această mesagerie, iar 32% dintre utilizatorii care au reușit totuși să se conecteze întâmpinau dificultăți în expedierea mesajelor.

Aplicația WhatsApp se confruntă mai rar cu probleme tehnice în comparație cu concurenții ei, dar acest lucru nu a scutit-o de deficiențe majore, precum aceea care s-a produs în noaptea de Revelion în 2015.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...