(VIDEO) Real învinge la Vigo și e aproape de titlu; Ronaldo a doborât un nou record istoric

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid s-a impus miercuri seară, în deplasarea de la Vigo, cu Celta, scor 4:1, și mai are nevoie de doar un punct în ultima etapă pentru a deveni campioana Spaniei.

Cristiano Ronaldo a avut o nouă seară extraordinară în tricoul lui Real Madrid. A marcat de două ori în meciul cu Celta Vigo și a ajuns la cota 368, devenind cel mai bun marcator din istoria celor mai importante 5 campionate europene (Spania, Italia, Anglia, Germania, Portugalia).

Cu prima reușită din restanța cu Celta Vigo, starul portughez l-a depășit pe britanicul Jimmy Greaves, care a marcat de 366 de ori în anii ’50, ’60 şi ’70, pentru Chelsea, AC Milan, Tottenham şi West Ham United.

Cristiano Ronaldo (32 de ani) a deschis scorul în meciul de miercuri seară în minutul 10, cu un șut frumos, din afara careului. Pentru 2-0 a marcat din pasa lui Isco, la capătul unui contraatac purtat în mare viteză, în minutul 48. A fost al 368-lea gol în campionat marcat de lusitan, care a jucat pentru Sporting Lisabona (Portugalia), Manchester United (Anglia) și Real Madrid (Spania).

A marcat ambele goluri cu stângul, picior cu care nu a mai semnat o dublă din decembrie 2016, de la finala Campionatului Mondial al Cluburilor.

Acesta a fost al 63-lea meci consecutiv cu gol marcat pentru Real Madrid, un record pentru fotbalul european.

Celelalte reușite ale madrilenilor au fost marcate de Benzema și Kroos.

În urma acestui rezultat, Real a trecut la trei puncte peste FC Barcelona și are nevoie de un singur punct în ultima etapă, la Malaga, pentru a deveni campioană.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...