(foto) Lista fotbaliștilor din Moldova care joacă în echipe din țările CSI

colaj_fotbal

Unii jucători din Republica Moldova au ales să joace pentru echipe din altă țări. Noi am făcut o listă a fotbaliștilor care evoluează pentru cluburile din străinătate, și anume în țările membre ale CSI.

# Ilie Cebanu (n. 29 decembrie 1986, Chișinău) este un fotbalist moldovean, care evoluează la clubul Mordovia Saransk în Prima Ligă Rusă și la echipa națională de fotbal a Moldovei, pe postul de portar.

 

Ilie Ciobanu

# Alexandru Gațcan (n. 27 martie 1984, Chișinău) este un fotbalist internațional moldovean, care în prezent evoluează la clubul rus FC Rostov și la echipa națională de fotbal a Moldovei.

 

Gațcan

# Eugeniu Cebotaru (n. 16 octombrie 1984) este un fotbalist internațional moldovean care evoluează la clubul rusesc Sibir Novosibirsk.

 

Eugen Ciubotaru

# Cătălin Carp (n. 20 octombrie 1993, Chișinău) este un fotbalist din Republica Moldova, care evoluează pe postul de fundaș la clubul rusesc FC Ufa.

 

Cătălin Carp

# Dmitri Stajila (n. 2 august 1991, Tiraspol, Republica Moldova) evoluează la echipa din Rusia FC Kuban Krasnodar.

 

Dnitri Stăjilă

# Artiom Zabun (n. 23 aprilie, 1996) joacă pentru echipa din Ucraina, Krumkachi Minsk, și naționala Moldovei U21.

 

Zabun

# Oleg Hromțov (n. 30 mai 1983) este un fotbalist moldovean care joacă pentru echipa FC Zhetysu din Kazahstan.

 

oleg hromțov

# Vadim Cemîrtan (n. 21 iulie 1987, Tighina, Moldova) fotbalist din Republica Moldova care evoluează pentru echipa din Uzbekistan, FC Bunyodkor.

 

Vadim Cemîrtan

# Valeriu Ciupercă (n. 12 iunie 1992, Tiraspol) este un fotbalist din Republica Moldova, care în prezent joacă la clubul rusesc Tom Tomsk.

 

Valeriu Ciupercă

# Mihai Plătică (n. 15 martie 1990, Chișinău) este un fotbalist din Republica Moldova, care în prezent evoluează la clubul rusesc Sokol Saratov.

 

mihai

# Igor Costrov (n. 3 august 1987, Moldova) – fotbalist moldovean care în prezent joacă pentru echipa Slavia Mozyr din Belarus.

 

Cotrov

Constantin Topală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente