FC Barcelona a ajuns la un acord cu un nou antrenor; Cine va pregăti catalanii sezonul viitor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Clubul spaniol FC Barcelona a ajuns la un acord cu Ernesto Valverde, actualul antrenor al echipei Athletic Bilbao, pentru a-l înlocui la finalul sezonului pe Luis Enrique la conducerea tehnică a grupării de pe Camp Nou, anunţă presa catalană.

Conform postului de radio RAC 1, în general bine informat în privinţa echipei fanion a Cataloniei, Valverde a decis să nu îşi prelungească contractul cu Athletic Bilbao, după patru sezoane petrecute pe San Mames, refuzând totodată o propunere venită din partea formaţiei FC Sevilla, care caută la rândul ei un înlocuitor pentru Jorge Sampaoli.

Fost jucător al Barcelonei între 1988 şi 1990, Ernesto Valverde a acceptat să semneze un acord pe doi ani cu gruparea „blaugrana”, ai cărei oficiali susţin în continuare, însă, că nu vor lua nicio decizie în privinţa viitorului antrenor decât după finala Cupei Spaniei, în care Messi şi colegii săi vor înfrunta formaţiei Deportivo Alaves, pe 27 mai, adaugă sursa citată. Un alt candidat pentru banca tehnică a Barcei era considerat Eusebio Sacristan, un alt fost jucător al clubului catalan, însă acesta şi-a prelungit recent contractul cu actuala sa echipă, Real Sociedad.

Văzut iniţial drept favoritul principal la succesiunea lui Luis Enrique, antrenorul secund al Barcelonei, Juan Carlos Unzue, şi-a diminuat considerabil şansele de promovare din cauza relaţiei proaste cu starul brazilian Neymar.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...