(video) Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico” vă invită la Ziua ușilor deschise

unnamed (1)

Centrul Republican pentru Copii și Tineret vă invită la Ziua ușilor deschise care se va desfășura duminică, 21 mai, începând cu ora 11:00.

Oaspeții centrului vor cunoaște mai multe despre activitatea Artico și vor avea posibilitatea să viziteze spațiile acestuia. Totodată, în fața piramidei se va desfășura un concert de divertisment, susținut de colectivele de dans, muzică și teatru.

Doritorii de activități sportive vor putea participa la un fitness maraton, care va îmbina mișcările dansului și artelor marțiale, iar persoanele creative vor modela în grup o lucrare care va fi prezentată vizitatorilor printr-un flashmob dansant.

Program:

11:00 – Excursie prin sălile centrului;

11:30 – Concert de divertisment, în care participă colectivele de dans, muzică și teatru (în fața piramidei);

12:30 – „Fitness Maraton”  în care participă cercurile de sport, colectivele de dans și oaspeții (terasa dreaptă), care interactiv, pe muzică vor studia procedeele și combinațiile tehnice ale artei marțiale și mișcări din diferite genuri de dans;

12:30 – „Meșteșugăritul în grup” – cercurile de arte plastice și oaspeții (hall-ul Centrului) vor modela o creație în grup, care va fi prezentată spectatorilor în final, într-un flashmob dansant;

13:30 – Flashmob (în fața piramidei), în care participă beneficiarii și oaspeții evenimentului;

13:40 – Final.

Iată cum a decurs vizita anul trecut:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente