(video) În Moldova se lansează CINEHUB.MD – o platformă dedicată cinefililor și cineaștilor

K6FFR9WB9O
Foto: simbol/David Straight

CINEHUB.MD este o platformă dedicată cinefililor, cineaștilor și profesioniștilor din domeniile conexe (teatru, muzică, fotografie, TV, publicitate, etc.). Inițiatorii își propun să strângă o sumă de bani pentru dezvoltarea acesteia.

Proiectul este destinat cinefililor, cei care vizionează filme, citesc informații despre filmul național sau internațional, vizionează interviuri cu vedete din cinematografia națională sau mondială, urmăresc proiectele în derulare sau află planuri de viitor ale cineaștilor. În egală măsură acesta dedicat și cineaștilor, cei care au acces la contactele tuturor membrilor, își promovează portofoliul și primesc notificări despre job-uri disponibile, au acces la lista de echipamente, își crează echipe pentru proiectele proprii sau participă în proiectele inițiate de alți membri ai comunității. De asemenea, platforma vizează și profesioniștii din domeniile conexe, care își pot oferi serviciile și își pot promova lucrările.

Cei înscriși în platformă, vor fi primii care află despre proiectele inițiate și despre solicitări de servicii care îi vizează.

Proiectul este implementat de Altfilm, Uniunea Cineaștilor din Moldova, OWH Studio, Youbesc Entertainment, cu susținerea Ministerului Culturii al Republicii Moldova.

Dacă vreți să susțineți proiectul o puteți face AICI.

Detalii aflați și pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente