(FOTO) Liderii opoziției de dreapta în discuții cu ambasadorii țărilor UE la Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderii opoziției de dreapta, Maia Sandu, Andrei Năstase și Viorel Cibotaru, au avut azi o întrevedere cu ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Pirkka Tapiola, care își încheie mandatul în țara noastră, și ambasadorii statelor UE la Chișinău. Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la întrevedere însă, potrivit unei poze plasate pe pagina de Facebook a Delegației UE în Moldova, discuțiile care au avut loc au fost bune și deschise, privind teme de actualitate.

„Discuții bune, deschise privind temele de actualitate, purtate astăzi de Ambasadorul UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola, și ambasadorii statelor UE la Chișinău cu Maia Sandu, Președinte Partidul Acțiune și Solidaritate, Andrei Năstase, Președinte Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr” și Viorel Cibotaru, Președinte PLDM”, este comentariul care însoțește o poză de grup a tuturor participanților la întrevedere.

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a distribuit poza cu comentariul: „Astăzi am avut o întâlnire bună și eficientă cu ambasadorii UE”. Ceilalți doi lideri de partid nu au anunțat sau comentat public despre eveniment.

Înainte de a intra în discuții, Andrei Năstase a avut o intrare în direct pe pagina sa de Facebook menționând că merge la o „reuniune a șefilor misiunilor diplomatice ale statelor membre ale UE la Chișinău”, iar „cu informații despre această reuniune frumoasă am să revin pe parcursul zilei”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...