Prețuri mici și premii mari la cea mai tare petrecere a primăverii la Shopping MallDova – Night Shopping Party

mall2

Reduceri de până la 70%, multe surprize și distracție la maxim. De toate acestea s-au bucurat participanții la cea mai tare petrecere a primăverii organizată de Shopping MallDova – „Night Shopping Party”. 

De la mic la mare, vizitatorii au luat cu asalt magazinele centrului comercial, unde au avut parte de reduceri semnificative la toată gama de haine, încălțăminte și accesorii. „Noaptea reducerilor se află la cea de-a 15 ediție, organizată la Shoping Malldova. Magazinele de îmbrăcăminte, încățăminte, electrocasnice, bijuterii, accesorii și altele au își așteaptă consumatorii, oferind produse cu o reducere de până la 70 la sută”, spune Natalia Rogovschi, director de Marketing și PR la Shopping MallDova.

mall1

Cei care au ales să petreacă patru ore în magazinele preferate au putut face cumpărături la cele mai mici prețuri și au rămas de-a dreptul încântanți de oferte.

mall2

Marea petrecere a început abia la ora 20:00, iar din oră în oră, participanții au avut ocazia să participe la tombolă, unde s-au extras câte cinci electrocasnice. „La fiecare oră, cumpărătorii noștri vor avea posibilitatea să participe la tombolă, unde sunt puse în joc diverse premii. Surpriza serii urmează să fie un program artistic, unde formația Akord și cei de la Black&White îi vor delecta pe toți cumpărătorii noștri”, spune Natalia Rogovschi.

274A6534

mall3

Momentul culminant al serii a fost licitația, la care au putut participa toți cumpărătorii Shopping MallDova. Deținătorul bonului cu cea mai mare sumă s-a ales cu un aparat foto Canon 1100D.

Surprizele pregătite de cel mai îndrăgit centru comercial din Capitală nu se opresc aici. Fii cu ochii pe Shopping MallDova și nu pierde cele mai tari oferte.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente