S-au dus la proceduri cosmetologice, dar s-a trezit cu împrumuturi de mii de lei: Cum au fost înșelate 2 femei din Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Sub pretextul că vor beneficia de o procedură cosmetologică gratuită, 2 femei din Chișinău au fost „convinse”, prin înșelăciune, să semneze un contract de achiziție a unor produse.

Potrivit victimelor, firma care propune servicii cosmetologice, de obicei, invită clientele la o procedură gratuită, unde sunt convinse că starea fizică a pielii și tenului lor este precară și doar produsele propuse de ei au soluții inovatoare și benefice pentru organism.

Astfel, victimele susțin că s-au trezit cu un contract de împrumut în față, în sumă de 15.500 de lei și respectiv 5.886 lei, și că nu își amintesc cum acesta fost semnat. „A doua zi, când am realizat acest lucru, m-am întors la această companie și am cerut rezilierea contractului. Aici am primit refuz din partea juristului companiei”, susține una din victime.

Astfel, doamnele și-au căutat dreptatea în altă parte. Au depus petiții la Agenția pentru Protecția Consumatorilor. În urma acțiunilor întreprinse de către inspectori s-a reușit soluționarea conflictului pe cale amiabilă, iar contractele au fost reziliate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...