Actualitate

Kremlinul: „Rusia a făcut bine că nu a participat la Eurovision-2017”

„În ceea ce privește Eurovision – cei care au dorit să vadă întotdeauna o pot face pe Internet și faptul că structurile noastre implicate în acest proces au refuzat să ia parte – cred că a făcut un lucru bun, deoarece, în opinia mea, autorităţile actuale de la Kiev nu sunt în măsură să organizeze un astfel de eveniment“, – a declarat Putin la o zi dupa încheierea evenimentului Eurovision-2017 de la Kiev.

La rândul sau, Jon Ola Sand, șeful „Eurovision“, a remarcat nivelul extrem de ridicat de organizare al concursului de la Kiev. ”În fiecare an avem unele comentarii sau reclamații: pentru transport, logistică, securitate și alte aspecte, dar Eurovision organizat la Kiev a fost perfect. Noi nu am avut nicio problemă. Din partea ucraineana totul a fost organizată la cel mai înalt nivel“, – a spus oficialul Eurovision.

Finala concursului muzical internațional „Eurovision“ a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13-14 mai, la Kiev. Rusia în acest an nu a participat la concurs, deoarece serviciile speciale ucrainene au interzis intrarea cântăreței ruse Iulia Samoilova din cauza incalcarii legii granitei de stat din Ucraina. 

paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *