(foto, video) O studentă de la ASEM a cucerit titlul de Miss Moldova 2017

collage

A fost desemnată Miss Moldova 2017. Ana Badaneu este tânăra care va reprezenta Moldova la concursul de frumusețe Miss World.

Tânăra este studentă la ASEM și are doar 19 ani. Potrivit organizatorilor concursului, câștigătoare a concursului putea fi desemnată „doar tânăra, care corespunde imaginii generale de frumusețe feminină, care posedă adevărate calități omenești și nu în ultimul rând inteligență, patriotism, şi dovadă de bună înțelegere în relațiile cu toate participantele în întreaga perioadă de pregătire a concursului”.

După preselecții, concurentele Miss Moldova au trecut de mai multe etape de pregătire. Astfel, participantele au luat parte la repetiții cu coregrafi, coafori, stiliști, machiori si regizori. În perioada pregătirii, concurentele au participat la acțiuni de caritate şi conferințe de presă.

Photo Credit: Facebook/Ana Badaneu

Concursul „Miss Moldova” a fost un show de proporții cu apariția participantelor în scenă, ieșirile în costum național, sportiv, costum de baie, rochii de seară și rochii de mireasă fiind obligatorii.

https://www.instagram.com/p/BUFUKTLFTO-/?tagged=missmoldova2017

https://www.instagram.com/p/BUFSqW9gF2Z/?tagged=missmoldova2017

https://www.instagram.com/p/BUFMDuhlWIo/?tagged=missmoldova2017

Reamintim că în 2016, titlul i-a revenit tinerei Marin Daniela de 16 ani care a reprezentat Moldova la Miss World 2016. Tânăra este originară din Leova, iar în prezent își face studiile la Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale din Chișinău. Pe lângă titlul de Miss Moldova, Daniela a plecat acasă și cu marele premiu al concursului – un automobil marca Suzuki Swift.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente