(FOTO) Fiul lui Petro Poroșenko, „deghizat” în maiou cu inscripția „Russia”. Reacția președintelui ucrainean

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fiul de 15 ani al președintelui ucrainean Petro Poroșenko a apărut în public într-un maiou cu inscripția „Russia”, iar pe fundalul disensiunilor dintre cele două țări ca urmare a conflictului armat din estul Ucrainei acest fapt a ajuns rapid în gura presei. Șeful statului ucrainean a fost nevoit să reacționeze, luându-i apărarea fiului său. Totuși, a admis Poroșenko, acest fapt este inacceptabil.

Comentând pozele apărute public cu fiul său, Petro Poroșenko a menționat că aceasta a fost făcută într-o seară de Halloween, iar aceasta a fost „o deghizare”. „Cineva s-a îmbrăcat în drac, iar cineva a îmbrăcat acest maiou… Chiar și în calitate de deghizare la Halloween, eu calific asemenea comportament inacceptabil”, a declarat președintele ucrainean duminică, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit șefului statului, în legătură cu aceasta, el va avea o discuție cu fiul său. „Vă asigur, am găsit cuvintele necesare pentru ca el să înțeleagă totul. Dar acesta nu este maioul lui și el nu-l îmbracă zi de zi. Dar chiar și de Halloween, eu consider că nu este bine”, a spus Poroșenko.

Anterior, pe rețelele de socializare au apărut pozele cu fiul președintelui ucrainean, care au trezit indignarea unor jurnaliști, dar și utilizatori ai rețelei de socializare.

18222537_1452413808154522_7867695160953689459_n


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...